ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Οι ηλεκτρονικές σας παραγγελίες διεκπεραιώνονται από 1-2 ημέρες (σε περίπτωση ελλείψεων ενημερώνουμε τηλεφωνικά )
 • Οι αποστολές πραγματοποιουνται  από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών και παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που θα τις παραλάβουν από το κατάστημά μας.
 • Ολες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά,δεν αναλαμβάνουμε όμως τυχόν φθορές. Σε περίπτωση φθορών (π.χ. σπασίματα) απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρεια η courier. Ειδικά τα προιόντα απο γυαλί ,πηλό,κεραμικά ή άλλα εύθραυστα αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη.
 • Για ογκωδη και βαρια αντικειμενα υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης μεσω πρακτορειου μεταφορων το οποιο μας υποδεικνυεται εσεις η το επιλεγουμε εμεις για εσας
 • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ : Εάν θελήσετε να κάνετε συμπληρωματική παραγγελία, παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά (στο 2104173768) για να «περιμένουμε» να στείλουμε μαζί όλες τις παραγγελίες σας, έτσι ώστε να αποφύγετε να πληρώσετε διπλά μεταφορικά έξοδα.

Μ Ε Τ Α Φ Ο Ρ Ι Κ Α

Μέχρι το ποσό των 35€ και έως 2 κιλά, χρεώνεστε μεταφορικά 3,20€

Δεν περιλαμβάνεται η πιθανή αύξηση των μεταφορικών λόγω όγκου ή βάρους (άνω των 2 κιλών).

Σε περίπτωση αντικαταβολής χρεώνεστε το ποσό των 1,80€, εκτός αν επιλέξετε πληρωμή σε Τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με κάρτα.

ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ σε όλα σχεδόν  τα προϊόντα, λόγω αλλαγής δραστηριότητας. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ προϊόντα που έχουν σχέση με τη συνέχεια της δραστηριότητάς μας (αναπαλαιώσεις & Ebru) , που και σε αυτά τα προϊόντα έχουν γίνει μεγάλες προσφορές!!

 • Στις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως μικρά χωριά ή μικρά νησιά οι χρεώσεις είναι ίδιες, αλλάζει μόνο ο χρόνος παράδοσης (ίσως είναι λίγο μεγαλύτερος).
 • Στις τιμές που βλέπεται στο site μας ΔΕΝ περιλαμβάνεται  ΦΠΑ 24%.
 • ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
 • Για ποσά  έως των 35€ και με βάρος έως 2 κιλά, τα μεταφορικά είναι 3,20€ (+ 1,80€ αν επιλέξετε αντικαταβολή)
 • Καί στις 2 Παραπάνω Περιπτώσεις για κάθε επιπλέον κιλό, επιβάρυνση 1€

 

ΧΡΕΩΣΗ ΟΓΚΟΥ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/ 5000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης»
Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Το κόστος και τα κιλά που εμφανίζονται στο καλάθι σας είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από τα πραγματικά,σε αυτην την περιπτωση επικοινωνουμε μαζι σας και σας ενημερωνουμε.


________________________________________
Πιθανές Χρεώσεις Μεταφορικών (Ελλάδα)
Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Ελλάδα.


(* Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση)

Ενδεικτικές χρεώσεις μεταφορικών Κύπρος

  Βάρος(Kg)

Κόστος

έως 2

17,00€

3

19,00€

4

22,00€

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώνετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει με:

Αντικαταβολή (1,80€):

 Πληρώνεται με την παραλαβή του δέματος στον υπάλληλο ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα με την οποία συνεργαζόμαστε) - (στην τιμή θα περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά)

 

Παραλαβή απ' το κατάστημα

Αν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα απ' το κατάστημα μας πληρώνετε απευθείας στο ταμείο.

(Στις αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

 

 Πληρωμή μέσω κάρτας

 • Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω κάρτας κατά την ηλεκτρονικής σας παραγγελία, αυτό γίνεται απυθείας με την καταχώρηση της παραγγελίας σας (υπάρχει σχετική διαδικασία). Σε αυτήν την περίπτωση , έχετε όφελος το ποσό 1,80€ (ποσό αντικαταβολής)
 • Αν επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση του δέματος από τον courier , πρέπει να μας ενημερώσετε για να πληροφορήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τον αρμόδιο υπάλληλο, έτσι ώστε να διαθέτει POS

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Εάν θέλετε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – γίνεται πάντα πριν την παραλαβή των προϊόντων σας – (και κατόπιν συνεννόησης μας για τυχόν ελλέιψεις)

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΠΕΤΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GRGR1901721050005105094062769
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: GR2102601070000290201164898
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ: GR1401101050000010500216287